Házirend

Kedves Vendégek!
Szeretettel köszöntjük Önöket a Poppi Vendégházban!
A vendégház a vendégek számára biztosítja a pihenéshez és az önellátáshoz szükséges feltételeket, eszközöket.
Általános
A vendégház rendjéért mindig az aktuális “VENDÉG” a felelős. A használati eszközök, tárgyak az Önök kényelmét szolgálják, kérjük vigyázzanak rá! Az udvar kulturált játékra használható, kivéve azokat, amelyek a szomszéd porta területére kerülhetnek. A vendégház Gyöngyös település belterületén fekszik, ezért kérem, hogy a kulturált egymás mellett élés szabályai szerint viszonyuljanak a szomszédokhoz. Este 22 óra után ne hangoskodjanak, mert az esetlegek következmények a Vendéget terhelik.
Dohányzás
Vendégházunk területén, csak a kijelölt helyen, az udvaron szabad dohányozni. Ide, a kinti asztalokra hamutálakat is kihelyeztünk. Szobáinkban SZIGORÚAN TILOS! A dohányzásból eredő károkért kártérítési felelőséggel tartoznak a vendégek!
Érkezés-távozás
külön egyeztetés alapján.
WIFI jelszó
Az épület területén használhatják:
Kulcs                    
Kérjük, hogy a kulcsokat őrizzék meg. Távozáskor adják le.
Baleset
A vendégházban való tartózkodásnak idejére baleseti felelősség a Vendéget terheli.
Károkozás
Kérjük, hogy úgy hagyják a házat és a benne található eszközöket, ahogy azt kapták. A házban keletkezett, vendég által okozott károkért a Vendég a felelős, helyrehozatalukra a megfelelő összegig kártérítési felelősséggel tartozik.
 
Megjegyzés
Aki a vendégház szolgáltatásait igénybe veszi, elismeri annak házirendjét! Kellemes pihenést kívánunk!
Kedves Vendégek! Örülünk, hogy kikapcsolódásuk helyszínéül a PoppiVendégházat választották, köszönjük megértésüket és közreműködésüket! Kellemes pihenést és kikapcsolódást és időtöltést kíván az:
Poppi Vendégház!